Pumpebrønde

Installation og service

Pumpebrønde

Elektriker til pumpebrønde

Vi installerer, vedligeholder og servicerer pumpebrønde. Kom regnen i forkøbet og undgå oversvømmelser.

Igennem de seneste år har vi, fra tid til anden, oplevet hvordan kraftige regnskyl kommer ind over landet og fylder gader og stræder med vand. Skybrud bliver mere og mere normalt, og derfor er det nødvendigt at tage sine forholdsregler, så du undgår vand i kælderen næste gang regnen for alvor tager fat.

Hos NØHR El-Service har vi mange års erfaring med håndtering af pumpebrønde. Vi tjekker og tester installationen, pumpen og styringen, og sikrer at det hele fungere som det skal. Vi anbefaler at du får efterset din pumpebrønd én gang om året.

Vi arbejder med pumpebrønde både til spildevand og grundvand.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Søger du en underentreprenør?

Gennem vores mange år i branchen har vi løst mange opgaver med pumpebrønde – blandt andet som underentreprenører for vores faste samarbejdspartnere. Vi samarbejder med VVS-firmaer og kan derfor komplette løsninger, som indebærer alt fra levering, installation, tilslutning og lignende.

Søger jeres VVS-firma en samarbejdspartner til opgaver med pumpebrønde? Så er NØHR El-Service det rigtige valg. Vi er vant til at arbejde med VVS-firmaer og har kompetencerne og fagligheden i orden.