Forsikringsskader

Eksperter i håndtering af forsikringsskader

Forsikringsskader

Hurtig og effektiv udbedring af forsikringsskader

Mange tror fejlagtigt, at forsikringsskader er noget alle kan varetage. Vi er dog af den klare overbevisning at det kræver erfaring. Hos NØHR El-Service ved vi, hvad der forventes af alle parter, når skaderne skal udbedres.

Første skridt, når en skade indtræffer på dine el-installationer, er at finde ud af hvorvidt om det kan klassificeres som en forsikringsskade. Dækningsgrad, tilskud, rettigheder, muligheder osv., afhænger i høj grad af det enkelte forsikringsselskab, din aftale og lignende.

Med en professionel fagmand på holdet, som har mange års erfaring med forsikringsskader, er du altid i trygge hænder. Vi vurderer dine muligheder, vejleder og rådgiver, og udbedrer skaderne. Vi hjælper også gerne med kontakten til dit forsikringsselskab.

Nogle af de typiske forsikringsskader vi løser er i forbindelse med:

  • Kortslutningsskader
  • Reparation af gulvvarmekabler
  • Reparation af stikledninger
  • Brændt el-installationer
  • Lynskader

Skal du bruge rådgivning eller hjælp til udbedring af en forsikringsskade? Ring til os på telefon 70 20 17 40 eller skriv til os på e-mail info@noehr-elservice.dk.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Søger I en fast samarbejdspartner?

Vi ved at mange forsikringsselskaber foretrækker at have en fast samarbejdspartner, til at udbedre forsikringsskader. Det har en række klare fordele; man ved altid hvor man skal ringe hen, man ved hvad man kan forvente af det udførte arbejde og man ved at kunderne er i trygge hænder.

Hos NØHR El-Service har vi allerede en bred vifte af samarbejdspartnere. Skal I være de næste?

Kontakt os på telefon Ring til os på telefon 70 20 17 40 eller skriv til os på e-mail info@noehr-elservice.dk.