El installationer

Alt i el-installationer for private og erhverv

EL Installationer

Intelligente løsninger i alle forbindelser

NØHR El-Service løser alle opgaver indenfor branchens rammer. Vi har mere end 60 års erfaring med alle el-installationer for både private og erhverv.

Med mange år i branchen og et utal af udførte el-installationer bag os, har vi de faglige kompetencer og den nødvendige erfaring til at tilbyde dig præcis den løsning du skal bruge. Vi tilbyder intelligente og brugervenlige løsninger, der giver sikkerhed for både brugere og bygning, medfører besparelser på elregningen og/eller optimerer produktionsenheder.

Nogle af de typiske el-installationer vi arbejder med er:

  • Installation af tavleanlæg, samt udskiftning af el-tavler
  • Installation af procesanlæg
  • Port- og dørtelefoner
  • Tyverialarmer og Adgangskontrol
  • EDB/IT-installationer
  • Kabling/fiber
  • Montering/opsætning af arbejds- og kontorpladser

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi typisk løser. Skal du bruge hjælp til en anden type el-installation er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er løsningsorienterede, åbne og servicemindede.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Renovering

Står du og skal i gang med et renoveringsprojekt, kan det være en god idé at få efterset dine el-installationer ved samme lejlighed. Vi oplever ofte at ældre el-installationer er outdatede og derfor ville have godt af en udskiftning eller i nogle tilfælde en modernisering.

Hos NØHR El-Service er vi eksperter i at identificere fejl og farlige opsætninger i din el-installation. Vi tilbyder gennemtænkte løsninger, der passer ind i renoveringsprojektet. Vi sikrer os at el-installationerne bliver håndteret rettidigt i forløbet, så de laves, når det er mest hensigtsmæssigt i forholde til gulve, lofter, vægge, bad- og køkkenelementer og så videre.