Elektriker Hedehusene

Din lokale elektriker

Elektriker Hedehusene

En elektriker i Hedehusene med en bred vifte af kompetencer

Har du behov for en elektriker i Hedehusene, står vi i elektrikerfirmaet Nøhr El-Service klar til at løfte din opgave.

Gennem vores mange års erfaring har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer, hvilket gør i stand til at kunne hjælpe dig med en lang række forskellige el-opgaver. Vi hjælper dagligt vores kunder med opgaver inden for:

  • El-installationer
  • Belysning
  • Energioptimering
  • Forsikringsskader
  • Pumpebrønde

Uanset hvilken type el-opgave du har brug for hjælp til, så tøv ikke. Kontakt din lokale elektriker i Hedehusene, og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Så er vi sikre på at vi også kan hjælpe dig med lige netop din opgave.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Et moderne elektrikerfirma

Selvom vi blev etableret i 1960, sidder vi ikke fast i fortiden. Nøhr El-Service er et moderne elektrikerfirma med kompetencer der spænder bredt. I vores daglige arbejde som elektriker i Hedehusene, har vi et stort fokus på at leverer intelligente og brugervenlige løsninger, som højner sikkerheden og medfører besparelser på elforbruget. Der er vi blandt andet i stand til, ved at vi løbende holder os opdateret på de nyeste trends og løsninger på markedet. Som moderne elektrikerfirma kan vi blandt andet hjælpe dig med alt fra it- og fiber installationer, adgangskontrol, tyverialarmer og til udskiftning af el-tavler. Dette er naturligvis blot et udpluk af de typer opgaver vi oftest løser for vores kunder.