Belysning

Installation og udskiftning af belysningsanlæg

Belysning

Specialister i belysningsanlæg

Med mange års erfaring i branchen og en række kompetente samarbejdspartnere, kan vi hos NØHR El-Service tilbyde dig moderne belysningsanlæg, der lever op til tidens krav og standarder.

Vi installerer alle former for belysning og belysningsanlæg, både inden- og udendørs. Vi løser alle opgaver med belysning, lige fra de helt små, hvor der skal installeres spots i badeværelset, til store belysningsanlæg i virksomheder og institutioner.

Belysning har mange funktioner. Først og fremmest kan lys, med det rette valg af lamper og pærer, skabe helt fantastiske og unikke stemninger. Derudover kan lys med sensorer tænde og slukke på givne tidspunkter, som giver belysningen specielle funktioner. Lys i indkørslen kan for eksempel skræmme tyven ud af indkørslen og samtidig hjælpe dig med at parkere.

Hos NØHR El-Service har vi årelang erfaring med opsætning og installation af belysningsanlæg. Vi kan derfor yde kompetent rådgivning og vejledning, så vi er sikre på at give dig en løsning der opfylder dine behov og som du bliver glad for i mange år. Uanset om du er privatperson, der skal have hjælp til belysning i boligen, eller om du er ansvarlig for belysningen i større erhvervslokaler, kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?