Energioptimering

Miljøvenlige løsninger

Energioptimering

Udnyt energien på bedste vis

Hos NØHR El-Service gør vi en stor dyd ud af altid at være opdaterede på de seneste nye metoder og arbejdsgange, så vi kan tilbyde løsninger, der skåner miljøet mest muligt, samtidig med at du sparer penge.

Klimaet er under større pres end nogensinde før. Vores forbrug af strøm spiller en væsentlig rolle i belastningen af miljøet og det er selvfølgelig vigtigt at vi alle sammen gør en indsats for at skåne klimaet mest muligt. Hos NØHR El-Service tænker vi selvfølgelig miljø og klima ind i vores løsninger.

Sparer du på strømforbruget kan det desuden ses på elregning – klimaoptimering er altså en disciplin, hvor alle vinder.

Der er mange måder at energioptimere sit forbrug af elektricitet på. Gamle el-installationer som ikke er opsat korrekt kan moderniseres, belysningsanlæg kan udskiftes til mere strømbesparende løsninger, gamle lyskilder kan udskiftes, for eksempel til LED pærer, eller pumpedrift kan optimeres.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Tag en professionel fagmand med på råd

Mulighederne er mange og for det utrænede øje kan det være vanskeligt at gennemskue hvor og hvor meget, der kan energioptimeres. Hos NØHR El-Service yder vi kompetent rådgivning fra A-Z og lægger gerne vejen forbi din bolig, tilser dit renoveringsprojekt eller lignende. Vi giver et par gode råd med på vejen og giver et uforpligtende tilbud på en energioptimeret el-løsning. Ring til os på telefon 70 20 17 40 eller skriv til os på e-mail info@noehr-elservice.dk.